Ratsastustunnit


Ratsastustunnit pidetään maanantaista perjantaihin kello 17-20 ja sunnuntaisin kello 10-18.

Lauantaisin ratsastuskoulu ei ole avoinna. Silloin tallilla voidaan järjestää ratsastuskilpailuja. Kilpailuista tiedotetaan tallin ilmoitustaululla ja sivuilla.

Kesäisin pidetään normaalituntien lisäksi kesäkursseja, ks. kesäleirit. Koko kesän viikko- ja sunnuntaitunnit pidetään normaalisti.

Ratsastustunteja on kaikentasoisille ja -ikäisille iloisille ratsastajille. Jaatallilla käy paljon aikuisratsastajia, ja myös miehiä sekä poikia. Ryhmäkoko ratsastustunneilla on enintään seitsemän oppilasta. Lapset ja aikuiset ratsastavat eri ryhmissä, ja ryhmät jaotellaan tason mukaan. Kilpailemisesta kiinnostuneille on koottu omat esteratsastusryhmät. Ratsastustunnit pitää Jaana Teräsaho-Harainen.

Muistathan huolehtia omasta tapaturmavakuutuksesi voimassaolosta! Seuran jäsenet vakuutetaan Suomen Ratsastajainliiton toimesta, mutta jos et ole seuran jäsen, on vakuutuksesta huolehdittava itse. Kanta-Hämeen Ratsastajiin liittymiseen saat ohjeet seuran sivuilta ja lisätietoja Jaanalta.

Peruutukset
Tuntien peruutukset Jaanalle (p. 040-5666043). Peruutukset edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Myöhässä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä tunneista veloitetaan tunnin hinta normaalisti. Sairastapauksissa terveydenhoitajan/lääkärin todiste sairastumisesta oltava. Peruutukset voi laittaa tekstiviestillä, tuntimuutokset/-kyselyt puhelimitse. Paras puhelinaika arkisin klo 9-11.

TUNTIPERUUTUKSET VOI TEKSTIVIESTITTÄÄ, MUUT TUNTIVARAUKSET,-SIIRROT JA -KYSELYT PUHELIMITSE! EN VASTAA TEKSTIVIESTEIHIN

RATSASTUSKORTTIEN VOIMASSAOLO

Ratsastuskortit (10-kortit) voimassa 11 vkoa. Perhekortti voimassa 15 vkoa.

Hoitaminen

Jaatallin opetushevosilla ei ole vakiohoitajia, vaan jokainen oppilas opetetaan hoitamaan ja varustamaan hevosensa itse. Hevosenhoitoon on varattava noin puolituntia ennen ja jälkeen ratsastustunnin.

HINNASTO & MAKSAMINEN

Hinnaston sekä tarvittavat tiedot maksamiseen löydät Palvelut sivuilta