Palvelut

Hinnasto

RATSASTUSTUNNIT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

JAATALLI LY 1485246-6

TILINUMERO:                  FI22 5680 7520 0688 27

Ratsastusalueiden hinnasto

Ratsastustunnit pidetään säätilan mukaan maneesissa tai kentällä maanantaista perjantaihin kello 17-20 ja sunnuntaisin kello 11-17, tällöin seassa ei voi olla muita ratsukoita. Jaatallin järjestämien valmennus- ja kilpailutilaisuuksien aikana nämä tilat on varattu vain niihin osallistuville ratsukoille.

Jaatallissa asuville yksityishevosille maneesi- ja kenttätilojen käytöstä ei laskuteta erikseen, mutta on ilmoitettava ajoissa jos tarvitsee tilan omaan käyttöön, esimerkiksi irtohypytykseen tai oman valmentajan tunninpidon ajaksi.

Kentän käyttöön pätee samat ohjeet kuin maneesin kanssa.


Varaukset Jaanalta, puh. 040-5666043

Tietoturva

Jaatalli pitää vakioratsastajien sekä kesäkurssilaisten puhelinnumeroita kirjattuna itsellään ratsastuksenopettajan saatavilla. Puhelinnumeroita ja yhteystietoja ei luovuteta muualle. Jaatallilla voi lisäksi olla joitain sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita muistissa henkilöiltä ja yhteisöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet tai osallistuneet Jaatallin järjestämiin tapahtumiin. Osoitetietoja ei kerätä muuten kuin kursseille osallistuvilta, joille postitse lähetetään kurssien ohjelma.