Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Uusi hinnasto voimassa 1.9.2017 alkaen. Ratsastuskorttien uudet käyttöehdot voimassa 10.8.-17 alkaen hankittuihin kortteihin.

 

Vakiotuntilaisille
10 kerran ratsastuskortti 230e (voimassa 11vkoa)

Perhekortti/useamman tunnin vkossa ratsastavat, 30 kerran ratsastuskortti 600e (voimassa 15vkoa)

Vakiotunti käteisellä maksettuna 25e/krt. (Vaatii säännölliset käynnit 11 vko aikana)

Irtotunnit ryhmässä
Irtotunti käteismaksuna 30e

Minitunnit ryhmässä
Minitunti, 30 min. (taluttajan kanssa tai ilman)
10 kerran ratsastuskortti 110e (voimassa 12vkoa)
Kertamaksu 12e


Ks. maneesin ja kentän vuokrahinnat täältä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

JAATALLI LY 1485246-6

TILINUMERO:                  FI22 5680 7520 0688 27

 

RATSASTUSTUNNIT

Ratsastustunnit pidetään maanantaista perjantaihin kello 17-20 ja sunnuntaisin kello 11-17. Lauantaisin ratsastuskoulu ei ole avoinna. Silloin tallilla voidaan järjestää este- ja kouluratsastuskilpailuja. Kilpailuista tiedotetaan tallin ilmoitustaululla ja sivuilla. Kesäisin pidetään normaalituntien lisäksi kesäkursseja, ks. kesäleirit. Koko kesän viikko- ja sunnuntaitunnit pidetään normaalisti.

Ratsastustunteja on kaikentasoisille ja -ikäisille iloisille ratsastajille. Jaatallilla käy paljon aikuisratsastajia, ja myös miehiä sekä poikia. Ryhmäkoko ratsastustunneilla on enintään seitsemän oppilasta. Lapset ja aikuiset ratsastavat eri ryhmissä, ja ryhmät jaotellaan tason mukaan. Kilpailemisesta kiinnostuneille on koottu omat esteratsastusryhmät. Ratsastustunnit pitää Jaana Teräsaho-Harainen.

Muistathan huolehtia omasta tapaturmavakuutuksesi voimassaolosta! Seuran jäsenet vakuutetaan Suomen Ratsastajainliiton toimesta, mutta jos et ole seuran jäsen, on vakuutuksesta huolehdittava itse.

PERUUTUKSET

Tuntien peruutukset Jaanalle (p. 040-5666043). Peruutukset edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Myöhässä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä tunneista veloitetaan tunnin hinta normaalisti. Sairastapauksissa terveydenhoitajan/lääkärin todiste sairastumisesta oltava. Peruutukset voi laittaa tekstiviestillä, tuntimuutokset/-kyselyt puhelimitse. Paras puhelinaika arkisin klo 9-11.
TUNTIPERUUTUKSET VOI TEKSTIVIESTITTÄÄ, MUUT TUNTIVARAUKSET,-SIIRROT JA -KYSELYT PUHELIMITSE! EN VASTAA TEKSTIVIESTEIHIN

RATSASTUSKORTTIEN VOIMASSAOLO

Ratsastuskortit (10-kortit) voimassa 11 vkoa. Perhekortti voimassa 15 vkoa.

HOITAMINEN

Jaatallin opetushevosilla ei ole vakiohoitajia, vaan jokainen oppilas opetetaan hoitamaan ja varustamaan hevosensa itse. Hevosenhoitoon on varattava noin puolituntia ennen ja jälkeen ratsastustunnin.

KILPAILEMINEN

Ratsastuskoulun oppilailla on mahdollisuus osallistua Jaatallin hevosilla sekä oman tallin että ulkopuolisiin kilpailuihin, ja myös muiden valmentajien kursseille. Jaatalli kuuluu jäsentallina Kanta-Hämeen ratsastajiin, johon myös osa oppilaista henkilökohtaisesti kuuluu.

TIETOTURVA

Jaatalli pitää vakioratsastajien sekä kesäkurssilaisten puhelinnumeroita kirjattuna itsellään ratsastuksenopettajan saatavilla. Puhelinnumeroita ja yhteystietoja ei luovuteta muualle. Jaatallilla voi lisäksi olla joitain sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita muistissa henkilöiltä ja yhteisöiltä, jotka ovat ilmoittautuneet tai osallistuneet Jaatallin järjestämiin tapahtumiin. Osoitetietoja ei kerätä muuten kuin kursseille osallistuvilta, joille postitse lähetetään kurssien ohjelma.